Video filmukų konkursas "Paukščiai grįžta namo"

Konkursui pateikiami video filmukai turi atitikti konkurso temą „Paukščiai grįžta namo“. O tai reiškia, kad jų turinys turi būti susijęs su paukščiai, gamta, pavasariu. Video filmuko turinys nėra griežtai ribojamas: tai gali būti nufilmuotas etiudas, siužetas, kuriame vaidina moksleiviai, mokytojai ir miškininkai, originaliai sudainuota daina, padeklamuotas eilėraštis, sušoktas šokis – turinys ir forma paliekamas moksleivių saviraiškai tenkinti, išmonei ir sukauptoms žinioms bei jausmams apie šalies miško grožį išlieti.

 Urėdijų atrinkti filmukai bus talpinami tinklapio www.valstybiniaimiskai.ltvaizdo galerijoje sukurtame kataloge „Inkilai 2015“ ir Generalinės miškų urėdijos „Facebook“ įskiepyje (filmukus siųsti el.paštu s.potapoviene@gmu.lt su nuoroda „Paukščiai grįžta namo 2015“).

Dešimt Generalinės miškų urėdijos komisijos išrinktų konkurso laureatų bus apdovanoti miškų urėdijų įsteigtais prizais, o Facebook‘e“ daugiausiai „like“ (patinka) surinkusio filmuko autorius - simpatijų prizu.

Miškininkų organizuojamos pavasario šventės jau tampa smagia tradicija – kurkime ją kartu.