Šventė Pašilių stumbryne

Miežiškių pagrindinės mokyklos Jaunieji miško bičiuliai „Eiguliukai“ rugsėjo 19 dieną buvo pakviesti į jau tradicija tapusi mažųjų stumbriukų vardų paskelbimo šventę Pašilių stumbryne. 

Šventėje VĮ Panevėžio miškų urėdijos miškų urėdas Valdas Kaubrė pasveikino konkurso „Išrink stumbriukui vardą!” nugalėtojus, kurie šią vasarą gimusiems stumbriukams išrinko vardus: Girna, Gilda, Gilas ir Gigas

JMB būrelio nariai dalyvavo ne tik jauniklių krikštynose, bet ir TV3 televizijos, laidos apie jaunuosius miško bičiulius, filmavime. Susipažino su policijos bičiuliu Amsiumi.

„Eiguliukai“  įsirengė savo nuveiktų darbų stendą, pasakojo apie nuveiktus darbus, apie pasiekimus, ateities planus, vaišinosi šilta girininko arbata, grožėjosi stumbrais ir jų jaunikliais.

Šiltą  popietę būrelio nariai praleido  gamtos apsuptyje, grožėjosi gamta, gyvūnais, įgijo naujų žinių bei patyrė daug teigiamų emocijų. O šeštadienį (rugsėjo 23 d.) žiūrėdami TV laidą “Kur giria žaliuoja“ per TV3 prisiminė šventės akimirkas.

Jaunieji miško bičiuliai „Eiguliukai“ kviečia  visus dažniau aplankyti Pašilių stumbryną bei pasidomėti kaip auga naujųjų vardų mažieji savininkai.

 

 

APIE MUS RAŠO